مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شهید جمهور آیتالله رئیسی با ۳۲۰ مترمربع زیربنا و چهار هزار مترمربع مساحت از محل اعتبار بنیاد برکت و توسط قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی سپاه پاسداران تکمیل و توسط دانشگاه علوم پزشکی دزفول تجهیز و راهاندازی شده است.
خسروپناه ادامه داد: این مرکز، ۲هزار و ۷۰۰ نفر از اهالی ۸۳ روستای عشایری محروم و سختگذر را زیر پوشش قرار میدهد.
وی خاطرنشان کرد: چهار خانه بهداشت مناطق سختگذر بخش شهیون دزفول زیرمجموعه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شهید جمهور حضرت آیتالله رئیسی است.
خسروپناه گفت: این مرکز مجهز به داروخانه، اتاق CPR، تسهیلات زایمانی و تزریقات است و تیم بهداشتی و درمانی شامل پزشک، پرستار، ماما و مراقب سلامت در آن مستقر شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول تصریح کرد: محرومیت، بُعد مسافت، پراکندگی جمعیت، سختی راه و جغرافیای خاص منطقه از جمله شاخصههای اهمیت راه اندازی این مرکز است و بخشی از اهداف دانشگاه در راستای ایجاد زیرساختهای بهداشتی و درمانی بهعنوان یکی از شاخصههای توسعه پایدار در مناطق محروم را فراهم می آورد.
خسروپناه گفت: این مرکز به گروههای پرخطر و در معرض آسیبی چون نوزادان، مادران باردار، بیماران قلبی و عروقی و نیز بیماران دچار آسیبهای حاد ناشی از تروما (همانند سقوط از ارتفاع) و مار و عقربگزیدگی خدماترسانی خواهد کرد.
وی افزود: سهولت دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی پایه، ارتقای شاخصهای بهداشتی منطقه، نجات جان بیماران اورژانسی، کاهش هزینههای درمانی و کاهش بار انتقال بیماران به شهر و مراکز اطراف از نتایج راهاندازی این مرکز خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول تصریح کرد: هشت طرح بهداشتی و درمانی در شهرستان دزفول تکمیل شده که سه طرح از آنها در حال حاضر فعال و در حال خدماترسانی هستند.
خسروپناه با بیان اینکه ۲ پایگاه اورژانس جادهای مهرشهر و محمدبنجعفر آماده بهرهبرداری است، افزود: یکی از مراکز شاخص کشوری در مناطق روستایی و محروم، در بخش شهیون دزفول در حال ارائه خدمات است.
شهید آیتالله رئیسی ۱۱ شهریور ۱۴۰۱ با حضور در منطقه احمدفداله بخش شهیون دزفول، مشکلات این منطقه محروم در شمال استان خوزستان را بررسی و دستور رسیدگی به مسائل و مطالبات مردم این منطقه را صادر کرد.
نبود جاده و امکانات بهداشت و درمان از مهمترین مطالبات اهالی این منطقه عنوان شده بود.