• امروز : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 14 May - 2025
کل 365 امروز 0
25
مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان:

نجات منابع آبی،نیازمند مشارکت همگانی و آموزش نسل آینده است

  • کد خبر : 97
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
نجات منابع آبی،نیازمند مشارکت همگانی و آموزش نسل آینده است
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بر نقش معلمان در حل چالش‌های آبی تأکید کرد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان،عباس صدریان فر، در سومین همایش کارگاه آموزشی سواد آبی معلمان استان خوزستان، با اشاره به چالش‌های جدی منابع آبی در کشور، بر ضرورت مشارکت همه‌جانبه برای مقابله با این بحران تأکید کرد.

وی با بیان اینکه یکی از بحث‌های روز، ناترازی بین منابع و مصارف آب در حوزه‌های مختلف است، گفت: «کاهش منابع آبی، رشد جمعیت، تغییر الگوی مصرف و عوامل دیگر باعث ایجاد این ناترازی شده‌اند. برای نجات جامعه، کارگزاران و متخصصان باید راه‌حل‌هایی برای برون‌رفت از این چالش بیابند. بخشی از این مسئولیت بر عهده متخصصان و بخشی دیگر بر عهده جامعه است.

وی با اشاره به شرایط خشک و نیمه‌خشک ایران، افزود: «در کشور ما که به‌طور طبیعی با کم‌آبی مواجه است، تغییرات اقلیمی اخیر این چالش را تشدید کرده است. اگر اقدامی نکنیم، باید در برابر نسل‌های آینده پاسخگو باشیم. ما امانت‌داران این منابع هستیم و باید آن را به درستی به نسل‌های بعد منتقل کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با تأکید بر نقش معلمان در شکل‌گیری افکار دانش‌آموزان، اظهار داشت: «هر یک از ما باید بر اساس تجربه و تخصص خود نقش‌آفرینی کنیم. یکی از راه‌های برون‌رفت از این چالش، ایجاد ارتباط بین صنعت و مراکز آموزشی است. به اعتقاد من، نقش مدارس حتی از دانشگاه‌ها مهم‌تر است، زیرا نسل آینده در مقطع مدرسه شکل می‌گیرد. اگر فضای فکری دانش‌آموزان با اطلاعات دقیق پر شود، اجازه نخواهیم داد با داده‌های نادرست پر شوند.

صدریان فر در پایان با اشاره به اهمیت نیروی انسانی به عنوان مهم‌ترین سرمایه هر جامعه، گفت: «جامعه‌ای که بتواند ثروت و قدرت ایجاد کند، موفق خواهد بود. این ثروت و قدرت باید توسط نسل آینده تأمین شود. تربیت این نسل، اهمیت کار شما معلمان را نشان می‌دهد.

در این مراسم، از کتاب آب مجازی به عنوان یک ابزار آموزشی نوین برای معلمان و دانش‌آموزان رونمایی شد. این کتاب با هدف افزایش آگاهی و سواد آبی در جامعه، به‌ویژه در میان دانش‌آموزان، طراحی شده است

لینک کوتاه : https://nakhlnameh.ir/?p=97

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.