به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، مراد بدری با ارائه گزارشی از وضعیت اصناف در استان خوزستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۱۱ هزار واحد صنفی در کل استان خوزستان زیر نظر ۴۸۷ اتحادیه و ۴۰ هزار واحد صنفی در شهر اهواز زیر نظر ۵۴ اتحادیه فعالیت میکنند. ۲۲ اتاق نیز در شهرستانهای مختلف استان فعال است.
وی ادامه داد: استان خوزستان به واسطه موقعیت ویژه جغرافیایی ، دسترسی به آبهای آزاد و همجواری با کشور عراق، از ظرفیتها و پتاسیلهای اقتصادی بیشماری برخوردار است. در واقع بستر بسیاری مناسبی برای سرمایهگذاری، صادرات و ارزآوری در این استان فراهم است اما متاسفانه این استان مظلوم واقع شده و سالهاست که مشکلات عدیدهایی در استان وجود دارد که امکان استفاده از این ظرفیتها را از بین برده است.
به گفته وی استان خوزستان بزرگترین تولید کننده خرما در سطح کشور است و سرمایهگذاری روی این محصول و صنایع تبدیلی آن نقش بسیار مهمی در توسعه و رشد اقتصادی این استان و در نهایت کل کشور ایفا میکند. فارغ از اینکه استان خوزستان سرشار از منابع خدادادی نفت و گاز و صنایعی مانند فولاد و ذوب آهن است، در زمینه کشاوزی، آبزیپروری و صنعت گردشگری نیز از ظرفیتهای بسیار زیادی برخوردار است که لازم است با سرمایهگذاری در این بخشها از این ظرفیتها نهایت بهره را برد.
بدری در ادامه خلاصهایی از اقدامات انجام شده در اتاق اصناف ایران ارائه کرد و با تقدیر از عملکرد موفق رئیس اتاق اصناف ایران در پیگیری و رفع مشکلات اصناف گفت: حقیقتا اتاق اصناف ایران توانسته طی این دوره و دورههای گذشته، از تمامی ظرفیتها و تواناییهای خود برای رایزنی با دستگاههای دولتی استفاده کند و همیشه ، به جد پیگیر مطالبات جامعه صنفی کشور بوده است.
به گفته وی عملکرد موفق اتاق اصناف ایران در دوره شیوع ویروس کرونا، کمکرسانی در حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله، همچنین در شرایط اقتصادی سخت مانند تورم، نوسانات نرخ ارز حقیقتا قابل تقدیر است.
وی اضافه کرد: تقویت بخش بازرسی و نظارت از جمله مهمترین اقدامات اتاق اصناف ایران بوده که با هدف انجام بازرسیهای هدفمند و شکایت محور صورت گرفته و بسترهای لازم برای انجام بازرسیهای بهتر فراهم شده است.
رئیس اتاق اصناف اهواز تصریح کرد: یکی از دغدغههای مهم اصناف در سراسر کشور عدم اجرای تبصره ۷ ماده ۷۲ قانون نظام صنفی و همچنین یک در هزار مالیاتی است که اتاق اصناف ایران و رئیس محترم اتاق اصناف ایران جناب آقای نودهفراهانی در تمام محافل، جلسات و نشستهای دولت و بخش خصوصی این مطالبه به حق اصناف را مطرح و به صورت مستمر پیگیر اجرای این قانون هستند.
وی به موضوع آموزش نیز اشاره کرد و گفت: آموزش یکی از مهمترین موضوعاتی بوده که در دستور کار اتاق اصناف ایران قرار داشته و تلاش شده است که آموزشهای ارائه شده ساختارمند باشند. به طور کلی میتوانم بگویم که مجموعه اقدامات اتاق ها و اتحادیهها در این دوره موجب شده تا روند دریافت مجوزها سامانهمحور شود.
نائب رئیس اتاق اصناف ایران افزود: در خصوص درگاه ملی مجوزها نیز با توجه به جایگاه اتحادیه ها و مقاومتهایی که نسبت به این موضوع وجود داشت خوشبختانه با تلاش و پیگیری اتاق اصناف ایران ظرفیتی ایجاد شد که اتاق ها بهتر بتوانند از این ظرفیتها استفاده کنند
مراد بدری در پایان، بار دیگر با تقدیر و تشکر از رئیس و اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران، مجموعه استانداری استان خوزستان، سایر دستگاههای دولتی استان، روسای اتاقهای اصناف شهرستانهای استان خوزستان، نمایندگان استان خوزستان در هیأت نمایندگان اتاق اصناف ایران و روسای اتحادیههای صنفی استان، از سالها تلاش و زحمات سعید ممبینی، رئیس اسبق اتاق اصناف ایران نیز قدردانی کرد.